Totaltjänst

Har du ont om tid? Eller kanske ingen ork? Men du har ändå garaget, förrådet och garderoben full med saker i fint skick som du vill bli av med? Tack vare vår totaltjänst kan du tjäna pengar på dina prylar samtidigt som du får mer plats både hemma och i sinnet efter att du lämnat in sakerna hos oss!

Om du alltså har en hel del saker du inte använder men som är i gott skick – är vår totaltjänst något för dig!

Lämna bara dina saker till oss och vi sköter om
– varornas prissättning och framläggning
– försäljningsplatsens städning
– utbetalningen på kontot
– återvinningen av de osålda varorna

Priset på vår totalservice är 350 kr+ 50 % provision från den totala försäljningen. Försäljningsperioden är 3 veckor (21 dygn). I detta pris ingår 1 vagn (8 stora IKEA-kassar/kartonger) och därfter 50 kr per vagn om fler varor önskas lämnas in. Max 3 vagnar per totaltjänst.

Vill du ha osålda varor tillbaka? Det är möjligt att kombinera vår totaltjänst med en packningsservice på 200 kr. I priset inkluderas nerpackning av varorna för hämtning under den sista försäljningsdagen. Överenskommelser om detta samt betalningen sker ENDAST i samband med bokningen. Vill man ha packningsservice så får man lämna in max 1 vagn (upp till 8 st flyttkartonger / stora IKEA-kassar.)

OBS! Vi förbehåller oss rätten för prissättning och framläggning av varorna. Trasiga, smutsiga eller andra enligt butiken opassande varor läggs inte ut för försäljning. Alla varor måste vara hela, rena, 100% fungerande och kläder nytvättade och lukta gott. Vi prismärker inte varor som inte uppfyller detta och debiterar 100 kr (per kasse) om det finns mer än 1 stor kasse per vagn med sådant. Klädesplagg ska vara nyinköpta under de senaste 5 åren, med undantag för finare vintage eller retro-plagg.

Vad går bra att lämna in?

Varor i bra skick så som kläder, skor, tyger, husgeråd, inredning, leksaker, mattor, elektronik mm. Porslin, glas eller bestick i set/serier (minst 6 st av varje) går bra, och då såklart i bra skick! Vi har strikta regler om att allt ska vara fungerande och i bra skick, vänligen följ dessa för att hjälpa oss skapa en fräsch och trevlig butik! Detta gynnar både dig som säljare, våra kunder och oss som butik.

Vad går inte bra att lämna in?

Stora möbler, då vi har ont om plats. Vi tar heller inte emot udda tallrikar, glas eller bestick, då vi av erfarenhet vet att det är svårt att sälja. Trasiga och smutsiga varor samt elektronik som ej fungerar är givetvis inte ok att lämna in.

Fråga mer: info@loppispoppis.se

Sweden-iconSweden-icon Denmark-icon United-Kingdom-iconUnited-Kingdom-icon